Hilke Verhagen

Naam: Hilke Verhagen

Raadslid, Gemeenteraad
Raadslid, DOP
hilkehilke@hotmail.com
Raadslid Actief sinds 27 mrt. 2014 Bekijk pagina

Algemeen

 Mijn naam is Hilke Verhagen, ik ben getrouwd, moeder van 4 zonen en ik woon in het prachtige land van Luna. Sinds mijn 10e jaar woon ik in Heerhugowaard en voel mij een echte Heerhugowaardse.

Na jarenlang gewerkt te hebben in het welzijnswerk werk (voornamelijk als jongerenwerker) ik nu een aantal jaren als persoonlijk begeleider met jong volwassen in de ggz. 

Niet iedereen komt makkelijk mee in onze samenleving en als medewerker in de zorg en welzijn probeer ik mensen hierin te begeleiden.

 

Dit is mijn 2e periode als raadslid . Al vroeg had ik interesse in de politiek en was lid van de eerste jongerenraad van Heerhugowaard. Uiteindelijk heb ik mij aangesloten bij de H.O.P een locale partij die staat voor goed wonen, werken en recreëren in Heerhugowaard.

 

Welzijn, zorg en jeugd hebben altijd mijn belangstelling welke ik ook goed volg binnen Heerhugowaard en waar ik mijn kennis voor inzet.

Daarnaast zet ik mij als raadslid in voor meer participatie van onze inwoners. Ik geloof dat inwoners goed weten wat nodig is in bijvoorbeeld wijken maar ook goed kunnen meedenken met problemen waar de gemeenteraad tegenaan loopt.

06 37460366

 

Nevenfuncties

Persoonlijk Begeleider bij Leviaan.

Functie historie

Heden

  • Actief sinds 27 mrt. 2014 Raadslid, Gemeenteraad
  • Actief sinds 08 mrt. 2021 Raadslid, DOP

2021

  • 27 mrt. 2014 - 08 mrt. 2021 Raadslid, HOP

2020

  • Onbekend - 01 feb. 2020 Commissielid, Commissie Meespraak en Communicatie

2018

  • 27 mrt. 2014 - 27 mrt. 2018 Commissielid, Commissie Maatschappelijke Ontwikkeling
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens